Kalkandere'ye Yeni Kaymakam

"Kalkandere Kaymakamlığına Eyüp Kaykaç Atandı"

Kalkandere Kaymakamlığına Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç Atandı

2016 Mülki İdare Kararnamesi ile kaymakam ve vali yardımcılarının atamasına ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna Göre, Kalkandere  kaymakamlığına Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç atandı.

Eyüp Kaykaç kimdir?
Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç 1987 yılında Malatya’nın Darende ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Balıkesir, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Yüksek Öğrenimini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 2010 yılında tamamladı. 2010 yılı Eylül ayında Maliye Bakanlığı’nda Vergi Müfettişi olarak göreve başladı. 2011 yılı Ocak ayında Mersin Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. 2011-2012 yılları arası Manisa’nın Selendi ilçe Kaymakam vekili olarak görev yapan Kaykaç, 2012-2013 yılları arası Amerika VCU’de dil eğitimini tamamladı.