Kalkandere HALEP' e Yardım kampanyası

Kalkandere Kaymakamlığı ve Öncülüğünde Başlatılan Halep'e Yardım Kampanyası Sonucunda Toplanan Malzemeler Tüm Kamu Kurum Kuruluşları ve Muhtarlıkların Vatandaşların Katılımıyla Kalkandere Kaymakamlığın önünden Halep'e uğurlandı Uğurlama Merasimine Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç Kalkandere Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız Kurum Müdürleri Muhtarlar Vatandaşlar iştirak Etti. Uğurlama Töreninde Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.