15 Temmuz Camii Yatılı Kur’an Kursu Temeli Atıldı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesinin TophaneMahallesinde yatılı Kur’an kursu temel atma törenine katıldı. Törene Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aydın da katıldı.

Rize Belediyesi desteği ile temeli atılan Kurs 250 metrekare taban alanına sahip toplamda 6 katlı caminin 4 katı kuran kursu olacak. Kur’an Kursu yaklaşık 100 öğrenci yi istihdam edecek.

Temel  atma Kur-an’ı Kerim okunmasıyla başlatıldı.  Protokol konuşmalarından sonra; Rize Vali Yardımcısı Abdullah Şen,  Rize Milletvekili Hasan Karal, Kocaeli Milletvekili Zeki Aydın,  Belediye Başkanı Reşat Kasap, İl Müftüsü İsmail Yalçın,  AK PARTİ İl Teşkilatı, protokol üyeleri, Kurum kuruluş amirleri ile temel atma işlemi gerçekleştirildi.