POMEM Okulunda Mezuniyet Töreni

kalkandere ilçesinde 20. dönem 212 mezununu verdi. mezuniyet törenine katılım yoğundu

Törene Rize valisi Erdoğan BEKTAŞ ilçeye gelerek kaymakamlıkta İlçe kaymakamı Sercan Yılmaz Tarafından karşılandı Vali BEKTAŞ kaymakamlıktan okula geçerek mezuniyet törenine katıldı

Rize Valisi Erdoğan Bektaş,20.dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polisin, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve emniyetini sağlamak için var olduğunu belirtti.

Vali Bektaş, mezunlara meslek hayatında başarılar diledi.

Rize POMEM Müdürü Murat Sevil de 212 genç polisi Emniyet Teşkilatına kazandırmanın sevinci ve heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti.

polis adaylarının yemin töreni sonunda polisliğe adım atan polis adayları kura çekildikten sonra tören sonunda aileleleriyle buluştular

Konuşmaların ardından dönem birincisi Tuğrul Kılıç, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye giren 10 öğrenciye hediyelerinin verildiği törende 212 öğrenci yemin etti.

Törene, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve mezunların aileleri katıldı.