23 NİSAN COŞKUSU

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

23  NİSAN  İLÇEMİZDE KUTLANDI

Belediye Başkanı Kenan  YILDIRIM Konuşmasında  "  23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum."  dedi